O nama

Reviko doo

Društvo za reviziju i konsalting “Reviko”, Podgorica su 2004. godine osnovali revizori sa velikim iskustvom iz oblasti revizije i računovodstva. Trenutno, Reviko doo ima pet stalno zaposlenih revizora, od kojih četvoro ovlašćenih revizora, sa licencomMinistarstva finansija Crne Gore

Naš profesionalni odnos prema poslovima koje obavljamo kao i uvažavanje i poštovanje klijenata omogućili su nam trinaestogodišnje trajanje. Međusobno povjerenje koje smo izgradili olakšava nam rad i skraćuje put do osnovnog cilja: efikasne, ekonomične i kvalitetne usluge pružene u ugovorenom roku uz pridržavanje najviših etičkih standarda koji podrazumjevaju stručnu osposobljenost, zastupanje javnog interesa, poštenje i objektivnost.

Naši klijenti su iz oblasti trgovine, ugostiteljstva, građevinarstva, finansijskog i javnog sektora kao i berzanski posrednici i investicioni fondovi.

Zbog velikog obima različitih djelatnosti, pored stalno zaposlenih, Reviko doo Podgorica, ima potreban broj saradnika koje angažuje na poslovima revizije, kao i stručne savjetnike za oblasti poreskog sistema i berzanskog poslovanja. Takođe, angažovanost u više različitih oblasti, zahtijeva od nas stalno usavršavanje i kontinuirano obrazovanje koje postižemo prisustvovanjem stručnim seminarima, predavanjima i prezentacijama najbolje prakse u zemlji i regionu (Srbija i Hrvatska).

Članovi smo profesionalnih udruženja koja se bave unapređenjem struke i usklađivanjem važećih propisa sa evropskim standardima iz oblasti revizije, računovodstva i procjene vrijednosti imovine i kapitala.

U cilju poboljšanja kvaliteta naših usluga i zajedničkog obavljanja revizija, zaključili smo Ugovor o poslovnoj saradnji sa revizorskom firmom koja posluje na međunarodnom nivou - Grant Thornton - u Beogradu.


Ovlašćeni revizori

Svetomir Aković, izvršni direktor 

Posjeduje višegodišnje iskustvo u računovodstvu, finansijama u javnom sektoru i tržištu kapitala.

 

Dragiša Keković

Sa iskustvom u reviziji više od 25 godina. Obuku za reviziju završio je po metodologiji renomirane revizorske kuće Coopers & Lybrand. Revizorske poslove je obavljao u Odjeljenju za reviziju Centrale SDK u Podgorici (16 godina) i preduzeću za reviziju Montrev  doo Podgorica ( 5 godina). Od maja 2003. godine stalno je zaposlen u društvu za reviziju Reviko doo Podgorica, čiji je i osnivač.

 

Sunčica Krstić

Radila je 8 godina na poslovima revizije kao saradnik u SDK Srbije Centrala u Beogradu i preduzeću za reviziju Montrev doo Podgorica (5 godina). Od jula 2003. godine do maja 2004. godine radila je u revizorskoj kući  PricewaterhouseCoopers, a od maja 2004. godine stalno je zaposlena u društvu za reviziju Reviko doo, čiji je i osnivač.

 

Boško Nilević

Posjedujevišegodišnje iskustvo u reviziji u domaćim i međunarodnim revizorskim društvima ( PWC i BDO).


Usluge

Naša osnovna djelatnost je revizija finansijskih iskaza.

Pored ovih usluga pružamo i usluge:

  • Procjene vrijednosti imovine i kapitala;
  • Poreskog savjetovanja;
  • Ostale konsalting usluge iz oblasti računovodstva i revizije.

 

TELEFON

+382 20 237 665

MAIL

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Radno vrijeme

Pon. - Pet. (08:00 - 16:00)